Prijzen bruidsfotografie

Elk bruidspaar heeft natuurlijk specifieke wensen en niet iedereen heeft hetzelfde budget. Daarom bieden wij verschillende kant-en-klaar pakketten, maar bestaat ook de mogelijkheid om jullie persoonlijke pakket samen te stellen. Geheel naar jullie wensen, want bij ons staan een gelukkige bruid en bruidegom in alle opzichten centraal!

Kies je voor ons Getting Married Pakket, dan verzorgen wij al een complete bruidsreportage vanaf € 1.850,–. Voor dat bedrag is Axel zes uur met zijn camera’s in touw. Hij is er – onopvallend − bij tijdens de first look, bij de ceremonie, bij het aansnijden van jullie ongetwijfeld overheerlijke bruidstaart én hij maakt op een mooie locatie een prachtige fotosessie van jullie samen. En dan ontvangen jullie minimaal 300 unieke foto’s van jullie bruiloft, waarvan de mooiste ook nog eens in een luxe album.

Het Getting Married pakket is inclusief:

  • 6 uur aaneensluitend bruidsfotografie
  • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie op luxe USB-stick
  • luxe album van 25 bij 25 centimeter; 36 bladzijdes met de mooiste foto’s
  • online gallery met wachtwoord en downloadfunctie, waar je de foto’s in hoge resolutie kunt bekijken én kunt delen met familie en vrienden.
  • lay-out presentatie van het album
  • kennismakingsgesprek om alle details door te spreken
  • reiskosten binnen NL
  • de prijs is inclusief BTW

Je kunt er ook voor kiezen jullie trouwdag te laten vastleggen als een reportage waarin het complete verhaal in beeld wordt gebracht. Kies je daarvoor, dan zijn we al paraat bij de visagie en het kleden van de bruid, meestal in aanwezigheid van moeder en bridesmaids wat vaak tot ontroerende momenten leidt. En we pakken onze spullen pas weer in als jullie gasten pijnlijke voeten hebben van het dansen. Geen detail van jullie speciale dag gaat verloren.
Welk pakket jullie ook kiezen voor jullie trouwdag: de romantiek, de feestvreugde en de liefde blijven voor altijd in beeld bewaard.

Wat jullie willen
Je ziet, bijna alles is mogelijk. Elk pakket is samengesteld of uit te breiden met upgrades. Zoals: uren, hoeveelheid spreads in jullie album, ouderalbums, groter albumformaat en bijvoorbeeld een loveshoot is als voorpret-element toe te voegen aan jullie reportage. Ook bruidsfotografie op jullie destination wedding is waarschijnlijk dichterbij dan je zou denken.

Beschikbaarheid
Wil je meer informatie of weten of wij beschikbaar zijn op jullie grote dag? Neem dan contact met ons op. Wacht vooral niet te lang, want de boekingen voor 2021 stromen alweer binnen. Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten en alles te horen over jullie dag!Meer informatie? Of Direct aanvragen?