Referenties

AV Fotoreportages is gespecialiseerd in unieke en creatieve trouwfoto’s. Omdat wij vinden dat iedere bruiloft uniek is en daar dus exclusieve foto’s bij horen. Onze trouwfotograaf Axel ontwikkelt zich door naar workshops en cursussen te gaan over de hele wereld en ontving nominaties en awards. Maar niets zegt meer dan de woorden en beelden van klanten. Daarom hieronder onze referenties.


Wij willen nooit meer een ander fotograaf! Onze trouwdag is prachtig vastgelegd en Axel is een enorm talent en weet de juiste momenten te pakken. De preweddingshoot die AVfotoreportages aanbiedt is erg leuk en echt een cadeautje. Grote voordeel is dat je elkaar al beetje leert kennen! Omdat Axel ontzettend fijn in de omgang is, duidelijke afspraken maakt en precies weet hoe je als stel mooi op de foto staat, waren we vol vertrouwen dat onze trouwdag bij Axel in goede handen was. Als je twijfelt over het geld? Geloof me, je krijgt er echt geen spijt van. Ik kijk nog wekelijks naar de foto’s en we zijn in 2012 al getrouwd.
Omdat AVfotoreportages zo goed toegangelijk is, fijn communiceert en de persoonlijke aanpak echt de boventoon voert, zullen we ook zeker in de toekomst vaker gebruik maken van de talenten van Axel en Vivian.

Arjen & Elisabeth

Axel heeft onze mooie dag prachtig vastgelegd. Hij is een zeer kundige fotograaf met oog voor detail. Vooraf hebben we met elkaar besproken hoe de dag zou verlopen en daar heeft hij zeer goed op in gespeeld. Hij was er op de momenten die vastgelegd moesten worden, en dat in een niet opvallende rol. Dat is de kunst van een goede fotograaf! Nogmaals dank voor onze prachtige album waar we nog vaak in bladeren en de dag herbeleven.

Mark en Maartje


Hij was er op momenten die vastgelegd moesten worden, in een niet opvallende rol

- Mark & Maartje

Wij willen graag AV Fotoreportages van HARTE aanbevelen!. Wij wonen al lange tijd in Australië en wilden onze bruiloft in Nederland houden aan het strand en zochten een fotograaf.
Via Axel en Vivan’s website zochten we contact en na een leuk Skype gesprek, hebben we alles met hun geregeld. Zeer professioneel, erg vriendelijk, passie voor hun vak, humor, erg openstaand en meedenkend, en geweldige foto’s!!! Ook het trouw album, daar is zo enorm veel werk van gemaakt, echt super.
We zijn enorm blij dat we voor AV Fotografie gekozen hebben en raden iedereen aan om Axel en Vivian zo’n belangrijke en fantastische dag, omringd met je dierbaarsten, op de lens te laten vastleggen op een ongedwongen manier; juist de onverwachte momenten stonden op de foto. Helemaal top! Thank you, jullie zijn altijd welcome hier in Sydney x

Harold & Elisabeth

Wat een leuke verrassing was, was de loveshoot vooraf, zo kun je al kennismaken en oefenen. We zijn ontzettend blij met het resultaat van zowel de loveshoot als de trouwreportage en ons fotoboek!

Mandy & Dennis

Axel en Vivian spaarden kosten noch moeite voor een goede foto.

Ze werken echt hard en kruipen zelfs de bosjes in, of liggen op de grond om de perfecte foto te maken en het resultaat is daar ook naar. We hebben onder andere voor Axel en Vivian gekozen vanwege hun stijl. De stijl die je ziet in het portfolio, zien wij ook terug in onze bruidsreportage. Wij raden iedereen Axel en Vivian aan.

Stefan & Ingrid

Je hebt ons bruiloft mogen fotograferen en dat heb je echt super gedaan.

Op de dag zelf heb je al je creatiefeit naar voren gehaald op de locatie en dat resulteerde in echt prachtige foto’s. De kids waren ook helemaal dol op je en vooral hoe je met ze om ging, ondertussen heb je in alle rust super mooie foto’s van ze gemaakt! En het album is ook fantastisch geworden, iedereen in onze familie heeft het er over! Je hebt voor ons een prachtige herinnering gemaakt!!

Chris & Mariska

A picture says more than a 1000 words and therefore having good wedding photographers is very important to us. We have found AV Fotoreportages via the internet. And from the moment we saw their portfolio we knew these were the photographers we were looking for to capture our wedding on camera. The combination of artistic photography and seizing all the special moments of a wedding, is what makes them simply the best. They also offer a complementary ‘love shoot’ prior to the wedding and we just had ours last week. We had so much fun and Axel made it feel so natural for us posing in front of the camera, plus the photos are gorgeous. Those photos will be used for our save the date and we will also incorporate them in the wedding. In June it will be our big day and we cannot wait, especially since we know Axel and Vivian will be there to seize all moments!

 

Denver & Mireille