Unieke en originele trouwfoto’s

AV fotoreportages bestaat uit Axel en Vivian. We zijn echt een team, ook als het aankomt op het maken van bruidsreportages. In de 15 jaar dat we samenwerken hebben we ons meer en meer ontwikkeld tot creatieve, innovatieve, journalistieke en exclusieve trouwfotografen.


Axel Drenth

Vivian over Axel: Axel komt als hoofdfotograaf naar jouw bruiloft en dat is geen wonder. In 2012 sleepte hij de Overall Bruidsfoto Award in de wacht, in 2014 veroverde hij de Bruidsfoto Award in de categorie Bruid en in 2015 kreeg Axel de Master Wedding Photography Award. Na vele nominaties, eervolle vermeldingen en awards in 2016 en 2017 op zijn naam kwam als klap op de vuurpijl een top 10 notering van de beste Fearless Photographers wereldwijd. In 2018 werd hij voor de 10de keer op rij genomineerd voor de Bruidsfoto Award. Internationale erkenning kreeg hij met de ISPWP. Als fotograaf speelt Axel vooral met licht en het juiste standpunt. Hij heeft een journalistieke manier van fotograferen, zoekt naar sfeerbeelden en gezichtsuitdrukkingen die de dag typeren. Zoals het gespannen gezicht van de bruidegom net voordat hij zijn stralende bruid ziet, of de traan van oma tijdens het jawoord. Volg Axel op Instagram en volg AV fotoreportages op facebook.

 

Vivian Drenth

Axel over Vivian: Vivian is een geweldige second shooter. Als wij als duo welkom zijn op jullie bruiloft, hebben we extra ruimte om nog creatiever te werk te gaan en fantastische en spontane trouwfoto’s te schieten. Vanzelfsprekend ligt de focus op de momenten die niet gemist mogen worden zoals het Jawoord, het aansnijden van de taart of het sabreren van de champagne. Met Vivian als second shooter kunnen die momenten ook vanuit een andere invalshoek in beeld worden gebracht. Een voorbeeld: ik sta bij de bruidegom en fotografeer hoe de bruid met haar vader naar hem toe komt; Vivian legt de emotie van de bruidegom vast.Vivians missie is het mooiste in de mens naar boven halen. Daar weet zij keer op keer mee te verrassen en te ontroeren. Het zijn beelden die je de rest van je leven bijblijven, als ze tenminste zijn vastgelegd in jullie trouwalbum. Vivian heeft zich ook gespecialiseerd in NewBorn Fotografie en Boudoir Fotografie, een stijlvolle fotoshoot in lingerie. Bekijk zeker haar NewBorn website www.viviandrenth.nl

 

Meer informatie

Ontwikkeling en workshops

Om originele trouwfoto’s te blijven garanderen, volgen wij regelmatig workshops in binnen- en buitenland. 

Meer dan trouwfoto’s

Naast bruidsreportages en loveshoots is AV fotoreportages ook gespecialiseerd in Newborn Fotografie en in Boudoir fotoshoots. Dat laatste is een spannend cadeau, bijvoorbeeld van bruid aan haar  bruidegom. Kennismaken? Wij nodigen jullie van harte uit om langs te komen!


Volg ons

Op Instagram


Meer informatie? Of Direct aanvragen?