Prijzen bruidsfotografie

Jullie liefde fotograferen is wat wij het allerliefste doen.
Vanuit een heerlijke relaxte sfeer weten wij te vangen wat je voor altijd wil bewaren in je hart.
Onopvallend mooie emoties en spontane momenten fotograferen bij jullie en alle lieve mensen om jullie heen. Daar houden we van.
Tijdloos, puur en met prachtig lichtgebruik weten wij op documentaire manier vast te leggen wat eigenlijk onzichtbaar is.

Wij, Axel & Vivian van AV Fotoreportages, weten als geen ander hoe belangrijk het is om bijzondere liefdevolle momenten in je leven op een creatieve en unieke manier vast te pakken om nooit meer los te laten. Vol passie en met een eigen(wijze) blik vol vertrouwen maar vooral… écht!

Wat zijn onze tarieven voor een trouwreportage?

Ons start-tarief voor een wedding-arrangement is € 1650,-

Dit arrangement bestaat uit:

  • 6 uren met de mooiste bruidsfotografie door Axel Drenth
  • jullie reportage in een online gallery (ook toegankelijk via smartphone)
  • de foto’s in hoge resolutie downloaden vanuit de gallery
  • een mini album in het formaat 20x20cm met 10 spreads (=20blz.) met de hoogtepunten van de dag
  • super mooie online weddingslideshow van jullie dag!

Zijn jullie enthousiast over ons en onze fotografie? Dan maken wij graag een afspraak om jullie wensen en onze opties naast elkaar te leggen en te zien wat de mogelijkheden zijn. Vaak spreken wij bij de bruidsparen thuis af. Ook hebben wij de mogelijkheid om online via Zoom kennis te maken.

Wat jullie willen

Het arrangement is uit te breiden met upgrades. Zoals: second shooter, uren, hoeveelheid spreads in jullie album, ouderalbums, groter albumformaat en bijvoorbeeld een loveshoot is als voorpret-element toe te voegen aan jullie reportage. Ook bruidsfotografie op jullie destination wedding is waarschijnlijk dichterbij dan je zou denken.

Beschikbaarheid
Wil je meer informatie of weten of wij beschikbaar zijn op jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op. Wacht vooral niet te lang, want de boekingen voor 2023/24 stromen alweer binnen. Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten en alles te horen over jullie dag!Meer informatie? Of Direct aanvragen?