Rick en Nicolette

Categorie

Destination weddings

|

Datum

|

Plaats

Serre di Rapolano

|

Locatie

The Lazy Olive

Trouwen in Italië geeft een extra dimensie aan de toch al zo speciale gelegenheid die een trouwdag is. Als je dan kiest voor een bruiloft in Toscane, heb je de garantie op een prachtige omgeving en een – ook letterlijk – zonnige dag. Voor een bruidsfotograaf zijn dat top elementen, want ze bieden extra mogelijkheden voor de bruidsfotografie.

Rick en Nicolette kozen voor het Toscaanse Asciano, op zo’n 25 kilometer van Siena. Een stunning locatie: in de glooiende heuvels ligt de eeuwenoude geheel gerenoveerde boerderij Podere Finerri, The Lazy Olive. Daar logeerde het bruidspaar, samen met hun dochtertje, naaste familie en wat goede vrienden en het was het centrum van de feestelijkheden.
De first look was anders dan gebruikelijk. Dit keer geen zenuwachtige bruidegom die onderaan de trap op zijn bruid wacht. Nee, Rick stond met hun peuterdochter op de arm buiten van het adembenemende uitzicht te genieten toen hij door zijn Nicolette op de schouder werd getikt. Dat hij vervolgens alleen nog oog had voor zijn prachtige bruid was niet meer dan logisch.

Wat volgde was een – natuurlijk overheerlijke en uitgebreide – Toscaanse lunch. Daar zijn Italianen immers meesters in. De sfeer was ongedwongen en vrolijk en dat bleef zo, tot laat in de avond.
Voor het officiële gedeelte van de dag ging het gezelschap naar het nabijgelegen dorpje Serre di Rapolano. De plechtigheid daar werd extra speciaal door de persoonlijke en ontroerende speeches van de vaders van  bruid als bruidegom.

Na de trouwceremonie keerden de gasten van Rick en Nicolette terug naar The Lazy Olive. Bruidsfotograaf Axel bleef met het bruidspaar achter in het dorpje voor de fotoshoot, die een vervolg kreeg in het omringende heuvellandschap. De voor Toscane zo kenmerkende cipressen mochten natuurlijk niet ontbreken in deze fotoshoot.
Terug bij The Lazy Olive was het tijd voor de bruidsborrel. Deze geweldige country-chic wedding van Rick en Nicolette werd afgesloten met een verrukkelijk diner aan prachtig gedekte tafels in de buitenlucht, terwijl de ondergaande zon alles in een prachtige gloed zette.

En bruidsfotograaf Axel? Die kon niet wachten om van de beelden die hij deze dag had geschoten een bruidsreportage te maken die dit prachtige bruidspaar en de bijzondere sfeer van hun destination wedding alle eer zou aandoen.
trouwen in ItalietrouweninItalie_AVfotoreportages_04trouweninItalie_AVfotoreportages_06trouweninItalie_AVfotoreportages_07trouweninItalie_AVfotoreportages_08trouweninItalie_AVfotoreportages_05trouweninItalie_AVfotoreportages_09trouweninItalie_AVfotoreportages_10trouweninItalie_AVfotoreportages_11trouweninItalie_AVfotoreportages_12trouweninItalie_AVfotoreportages_13trouweninItalie_AVfotoreportages_14trouweninItalie_AVfotoreportages_15trouweninItalie_AVfotoreportages_16trouweninItalie_AVfotoreportages_17trouweninItalie_AVfotoreportages_18trouweninItalie_AVfotoreportages_19trouweninItalie_AVfotoreportages_20trouweninItalie_AVfotoreportages_21trouweninItalie_AVfotoreportages_22trouweninItalie_AVfotoreportages_23trouweninItalie_AVfotoreportages_24trouweninItalie_AVfotoreportages_25trouweninItalie_AVfotoreportages_26trouweninItalie_AVfotoreportages_27trouweninItalie_AVfotoreportages_28trouweninItalie_AVfotoreportages_29trouweninItalie_AVfotoreportages_30trouweninItalie_AVfotoreportages_31trouweninItalie_AVfotoreportages_32trouweninItalie_AVfotoreportages_33trouweninItalie_AVfotoreportages_34trouweninItalie_AVfotoreportages_35trouweninItalie_AVfotoreportages_36trouweninItalie_AVfotoreportages_37trouweninItalie_AVfotoreportages_38trouweninItalie_AVfotoreportages_40trouweninItalie_AVfotoreportages_41trouweninItalie_AVfotoreportages_44trouwen in ItalietrouweninItalie_AVfotoreportages_01trouweninItalie_AVfotoreportages_45