Sneakpreview Julien en Babette

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

01 apr. 2017

|

Plaats

Amsterdam

|

Locatie

Undercurrent

Trouwen op 1 april in Amsterdam

YES i DO klonk het op 1 april in het Amsterdamse Grachtenhuis. Vanaf dit moment was het een groot feest op de trouwdag van Julien & Babette.

Groepsfoto dispuut en jaarclub

75 Champagneglazen stonden klaar aan boord om te proosten op het  bruidspaar. Varend over de Amsterdamse grachten borrelde hun lieve daggasten vrolijk verder tijdens de speech van de vaders en de lieve woorden van het zusje van de bruid.
Het gezelschap voer verder over het IJ met als eindbestemming de feestlocatie Undercurrent.

Industriële Trouwlocatie in Amsterdam

Aangekomen bij Undercurrent op het creatieve NDSM terrein was er een heerlijk diner met Great food van Sea Palace. Als afsluiting de heerlijke bruidstaart als dessert .Uitkijkend over de skyline van Amsterdam was het tijd voor een fantastisch bruiloftsfeest. Tot in de kleine uurtjes feestte het bruidspaar met al hun bruiloftsgasten door op één van de mooiste plekjes aan het water in Amsterdam.

Industriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie Amsterdam
Industriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie AmsterdamIndustriële Trouwlocatie Amsterdam