Arnout en Eefje

Categorie

Destination weddings

|

Datum

19 jan. 2017

|

Plaats

Havana

|

Locatie

Cuba

 

After Wedding Shoot Cuba

Laat op een middag, eerder dit jaar in Havana, Cuba….

Landde ik op José Martí International Airport. Het begin van een week lang de liefde fotograferen in het land van de rum, sigaren, salsa, old-school cars en pastel gekleurde huizen.

Geen betere start van mijn Cuba reis dan gewapend met mijn breedste glimlach plaatsnemen in een old-school car en Havana en de boulevard Malecon aan mij voorbij laten trekken. Ik kan niet wachten om dit unieke, authentieke land met al zijn cultuur op te snuiven en op beeld te vangen. Het after wedding shoot avontuur in Cuban-Style kan beginnen.

Het ontdekken van de foto hotspots en mooiste locaties was al een feestje op zich. Samen met mijn vriend en bruidsfotograaf Ralf en ons bruidspaar laten we ons inspireren door Cuba, het unieke, authentieke land, waar je maar geen genoeg van krijgt.

Het zachte ochtendzonlicht is perfect voor de eerste fotoshoot. Net als een middag ronddwalen in Oud-Havana, de stad voelen, ruiken en beleven en vooral de sfeer proeven van everyday life samen met een stapelverliefd bruidspaar voor een geweldige destination wedding shoot, perfecte combinatie voor mij als bruidsfotograaf. kan het romantischer?

After wedding shooting in en rond the streets of Havana waren een geweldige ervaring voor Ralf en mij. En voor het bruidspaar? ….. beleef het met ze mee met de foto’s van hun after wedding shoot op een van de meest bijzondere, authentieke plekken van de wereld: Cuba!  Voel de salsa door je bloed stromen, enjoy the love; the pictures will reflect the happiness of it!

Destination afterweddingshoots zijn spannend vol met fun & jullie liefde. Bijvoorbeeld tijdens jullie honeymoon. Ik vlieg mee naar jullie droombestemming om jullie daar een dag (of twee) te fotograferen. Een SENSATIONAL destination after wedding photoshoot!

Just be bride and groom again and enjoy your love; the pictures will reflect the beauty and happiness of it!

All over the world….

IT’S ALL ABOUT YOUR LOVE!

After Wedding Shoot Cuba from AV Fotoreportages on Vimeo.