Axel & Vivian
AV fotoreportages genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014

Wow! genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014, niet met 1 foto, maar met liefst 3 foto’s!!! Wij zijn echt super trots dat we weer zijn genomineerd voor de Bruidsfoto Award. Het is voor ons echt een beloning voor ons werk wat we met heel veel plezier en enthousiasme doen.

Nu is het de beurt aan jullie om op de foto’s te gaan stemmen, dat kan op de website van de Bruidsfoto Award.
Tot 15 mei 2014 kun je je stem uitbrengen op jullie favoriete bruidsfoto’s. Bruidsparen stemmen voor de Publieksprijs en collega-fotografen stemmen voor de Vakprijs. Met je stem maak je bovendien kans op fantastische prijzen.

De nominatie in de categorie bruid is een van mijn favoriete beelden uit mijn bruidsfotografie van 2013. Het moment dat ik op de locatie aankwam zag ik de boom met tegenlicht en plaatste ik in gedachte de bruid als/in dynamisch silhouet erbij. Zo ontstond dit creatieve beeld. In elke reportage ben ik onbewust en bewust op zoek naar mooie composities, originele poses en fotografie die iets vertelt. Zo ook bij de nominatie groepsportret waar een opa er genoeg van had om met “”de mannen”  te poseren en lachend wegliep met een biertje in zijn hand. Een mooie journalistieke foto die voor het bruidspaar het karakter van opa geweldig weergeeft, zo kennen zij hem en dat is het mooie in het vak bruidsfotografie dat de foto’s het bruidspaar vertellen hoe het werkelijk was op hun dag.  In mijn 3e nominatie in de serie foto’s in de categorie Bruiloft in Beeld laten zien komen alle aspecten terug, de creativiteit in lichtgebruik, het poseren en het journalistieke. Daarbij voel je de warmte en liefde van dit bruidspaar als je naar de foto’s kijkt.

Categorie Bruid:

Bruidsfoto Award

Categorie groepsportret:

bruidsfoto award

Categorie bruiloft in beeld:

bruidsfotoaward_2

KLIK HIER om je stem uit te brengen…(het liefst op onze foto’s natuurlijk 😉 )

Het is voor ons altijd moeilijk om uit de alle foto’s een keuze te maken welke we gaan insturen voor de Bruidsfoto Award. Hierbij een selectie van foto’s die we hebben ingestuurd maar HELAAS niet zijn genomineerd.

bruid_01
_MG_6562

bruid_10

bruid_02

bruidengom_01

bruid_03

bruid_05

bruid_06

bruid_11

bruidengom_03

bruidengom_02

bruidengom_10

bruidskinderen_01

bruidskinderen_02

bruidskinderen_03

bruidskinderen_06

bruidskinderen_08

ceremonie_01

de4seizoenen_01

de4seizoenen_02

de4seizoenen_03

klaarvoordetrouwdag_01

klaarvoordetrouwdag_02

klaarvoordetrouwdag_03

klaarvoordetrouwdag_05

klaarvoordetrouwdag_06

prewedding_01

Sfeer-Emotie_01

Sfeer-Emotie_02

Sfeer-Emotie_03

Sfeer-Emotie_06

taart-feest_01