BruidsFoto Award 2015
Helemaal Happy…..

Wij zijn genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015!

 

 

 

 

Voor het 7e jaar op rij! AV fotoreportages is weer genomineerd voor de BruidsFoto Award 2015  in de categorie Bruid.  Wat zijn we ontzettend trots en blij met deze nominatie.
Al onze bruidsparen van 2014, bedankt dat wij jullie mooiste bruidsfoto’s mochten insturen maar in het bijzonder Anouk & Sander, het was fantastisch om op 23 mei bij jullie huwelijk als bruidsfotograaf aanwezig te zijn gewwest. Met als gevolg deze nominatie voor de Bruidsfoto Award. Yihaaaaaa! Dit is de genomineerde foto! Stemmen kan tot 15 mei 2015 op de website van de BruidsFoto Award 2015: www.bruidsfotoaward.nl wie weet winnen wij de Bruidsfoto Award 2015 met jouw stem!BruidsFoto Award 2015

PERSBERICHT:

Amersfoort 15 januari 2015

Bekendmaking nominaties Bruidsfoto Award 2015
De internationale Bruidsfoto Award-vakjury maakt vandaag de nominaties bekend van de prestigieuze fotoverkiezing. Uit een recordaantal van bijna 3.000 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2015. De Bruidsfoto Award wordt dit jaar voor de elfde keer op rij georganiseerd. In de acht categorieën zijn telkens tien foto’s genomineerd. Alle genomineerde foto’s zijn te vinden via de website www.bruidsfotoaward.nl.

Poseren nieuwe stijl
Opvallend onder de ingezonden foto’s dit jaar is de toename van buitenfotografie, internationale invloeden en het veelvuldig gebruik van zwart-wit. Hoewel de journalistieke, spontane fotografiestijl nog steeds heel populair is, lijken ook de geposeerde foto’s een comeback te maken: poseren 2.0. De fotograaf laat bruidsparen poses aannemen op buitengewone plekken en kiest daarbij voor opvallende composities. Met als resultaat de traditionele pose in een creatieve, stijlvolle en modische setting. “Ik was prettig verrast over de hoge kwaliteit, professionaliteit en diversiteit van de ingezonden beelden”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de vakjury. “De jury was op zoek naar verrassende en ontroerende foto’s en die hebben we zeker gevonden in de acht categorieën. Ik ben benieuwd welke beelden uiteindelijk tot winnaars van de vak- en publieksprijzen worden gekroond.”

Publieksprijs en Vakprijs
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2015 is de race nu echt van start gegaan. Tot 15 mei 2015 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-vakfotografen hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Op maandag 1 juni 2015 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2015.

Doel Bruidsfoto Award
De Bruidsfoto Award wordt voor de elfde keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.