Christiaan en Margot
Droombruiloft van Christiaan & Margot op Landgoed Kasteel de Hoogenweerth Maastricht.

Het klinkt als een droom en dat was het ook. In de ochtendzon op een van de eerste warme dagen van het jaar kom ik aanlopen met mijn fotoapparatuur, het bruidspersoneel is bezig om het kasteel de Hoogenweerth om te toveren in een waar bruidspaleis. Ik zie de mooie backdrop voorbij de trouwceremonie en weet dat het wel goed zit met het stylingplan van vandaag. De bruidsjurk van Margot hangt klaar in één van de kasteelkamers. Hier begint de bruidsfotografie. Ook de bruidegom Christiaan is bezig zich voor te bereiden. De lange kasteeltrap is er klaar voor, het first look moment tussen bruid en bruidegom. It feels like magic wanneer Christiaan zijn Margot van de trap ziet komen in kasteel de Hoogenweerth. Altijd een spannend moment voor het bruidspaar en zo waardevol om te fotograferen al bruidsfotograaf uit Amsterdam.
Ook tijdens de fotoshoot hangt de liefde in de warme voorjaarslucht. Ondertussen druppelen de eerste bruiloftsgasten binnen op het landgoed van het kasteel. Na het opfrismomentje in de bruidssuite is het grote moment voor het bruidspaar aangebroken: de ceremonie! Onder de voorjaarszon horen alle bruiloftsgasten een volmondig ‘ja’ en onder een enthousiast applaus is daar de kus. Geproost wordt er op dit kersverse bruidspaar en met dikke knuffels wordt er gefeliciteerd. Rondom het kasteel borrelen Christiaan en Margot samen met hun lieve familie en vrienden totdat het tijd is voor het bruiloftsdiner. De beste speeches maken ook dit tot een onvergetelijk moment. De droom van Christiaan en Margot is werkelijkheid geworden bedenk ik mij wanneer ik de laatste foto maak ik de avondzon van de bruidsdiner setting.
Tevreden loop ik met mijn volgeschoten camera’s terug naar mijn auto en verheug ik mij op de volgende bruiloft bij dit mooie kasteel.

Geniet mee….

Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth Trouwen op Kasteel de Hoogenweerth