Dave en Natascha

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

03 sep. 2016

|

Plaats

Heemstede

|

Locatie

Oude Slot

Bruidsfotografie Het Oude Slot Heemstede Dave en Natascha

Als je de bruidsfotografie van Dave en Natascha bekijkt, begrijp je waarom het Oude Slot Heemstede een van de favoriete locaties is van deze bruidsfotograaf. De prachtige tuinen rondom het slot zijn de ultieme plek voor een romantische fotoshoot. Zeker als de weergoden meewerken, zoals het geval was op de zaterdag in september die Natascha en Dave hadden uitgekozen voor hun speciale dag.

Axel heeft deze bruiloft samen met second shooter Vivian gefotografeerd. Het grote voordeel van de keuze voor zo’n extra fotograaf is dat we een echt complete overzichtsreportage kunnen maken van je trouwdag – die zo super belangrijke dag die je tot in de puntjes hebt voorbereid en waar je vaak lang naar uitgekeken hebt, maar die achteraf voorbij blijkt te zijn gevlogen.

Zo’n reportage hebben we dus mogen maken voor Dave & Natascha. Terwijl Vivian in Den Haag, waar het paar woont, vastlegde hoe de bruidegom zich in opperbeste stemming in gezelschap van zijn best man voorbereidde op wat de dag zou brengen, bracht Axel in beeld hoe de toch al mooie, elegante Natascha in het huis van haar ouders tot beeldschone stijlvolle bruid werd getransformeerd. Overigens is de haai achter Dave door Natascha zelf – die in haar vrije tijd duikinstructrice is én aan onderwaterfotografie doet – op de plaat gezet. Chapeau!

De first look was, zoals te verwachten, een intiem en ontroerend moment. Tijd om elkaar te bewonderen was er volop onderweg in de mooie oude Citroën naar Heemstede, waar de stemming voor de fotoshoot er helemaal in zat.

Een select gezelschap van familie en goede vrienden wachtte het verliefde paar op bij Het Oude Slot, waar in de tuin het officiële gedeelte plaatshad. Het was een ontroerende ceremonie, niet alleen de bruid pinkte een traantje weg.

Onder leiding van weddingplanner en styliste Shirley Pisano van Bloom Wedding liep alles op rolletjes en we zagen alleen blije gezichten. Bruidegom Dave sabreerde de champagne en sneed samen met zijn stralende bruid de prachtige bruidstaart aan. Er werd een overheerlijke mediterrane maaltijd geserveerd, super geschikt voor de lange tafels en de mooie nazomeravond. Romantische live muziek op de achtergrond, een speciale sigarenhoek voor de bruidegom… echt een dag om door een trouwringetje te halen.

Eén ding begrijp ik niet. Waarom zou Natascha nog een kikker kussen? Ze heeft haar prins toch al?
bruidsfotografiebruidsfotografiebruidsfotografiebruidsfotografiebruidsfotografiebruidsfotografiebruidsfotografieavfotoreportages_bruidsfotografieoudeslot_09bruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slotbruidsfotografie het oude slot