Sanne-Bas & Wendy

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

21 aug. 2015

|

Plaats

Ermelo

|

Locatie

Landgoed Het Roode Koper

Bruidsfotografie het Roode Koper

Als bruidsfotograaf wil je maar één ding: de liefde tussen twee mensen zo goed en mooi mogelijk in beeld brengen en voor de eeuwigheid vastleggen, op de meest speciale dag die daarvoor bestaat. Sanne-Bas en Wendy voegden daar een dimensie aan toe: zelden hebben wij gezien dat bruid en bruidegom de hele dag vrolijk en ontspannen waren. Er was maar één klein stressmoment: toen Sanne-Bas thuis in Aalsmeer worstelde met stropdas en manchetknopen! Zijn bruid Wendy had op hetzelfde moment, op Landgoed Het Roode Koper in Ermelo, de grootste lol met haar twee beste vriendinnen bij het ontkurken van de eerste fles feestelijke bubbels van deze zomerdag. Omdat er een second shooter (Vivian) was geboekt, konden we beide momenten vastleggen.

Wendy is zonder twijfel een prachtige vrouw en visagist/hairstylist Ed Tijsen maakte van haar een stunning, glamorous bruid. Het moment waarop ze aan de arm van haar vader naar haar bruidegom schreed, leek wel een scene uit een romantische film. Stralende blikken van de bruid en haar Sanne-Bas en een brede lach op alle gezichten, ook tijdens de ceremonie. In de stralende zon zetten zij hun handtekeningen onder de trouwakte; zoon Jesse en dochter Lotte tekenden ook voor akkoord ;-).

De bruidsfotografie in het park rond Het Roode Koper was kort; dit bruidspaar wilde zoveel mogelijk tijd doorbrengen met de gasten.

De prachtige tuin van het landgoed kwam op deze zomerse dag helemaal tot leven. Niet alleen de ceremonie vond daar plaats, ook alle daarop volgende feestelijkheden waren buiten. Daar werd de champagne gesabreerd, werd getoast, de met macarons versierde bruidstaart aangesneden en daar was het feestelijke diner. Maar vooral was daar heel veel verbondenheid, vrolijkheid en liefde. En wij hadden de eer dat op beeld vast te leggen.

Dank daarvoor, Sanne-Bas en Wendy.
Bruidsfotografie het Roode Koper Bruidsfotografie het Roode Koper Bruidsfotografie het Roode Koper Bruidsfotografie het Roode Koper bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_07bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_08bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_09bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_10bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_11bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_12bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_13bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_14bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_16bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_17bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_18bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_20bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_23bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_24bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_25bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_27bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_29bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_30bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_31bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_33bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_34bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_35bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_38bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_39bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_40bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_41bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_42bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_43Bruidsfotografie het Roode Koper bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_45bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_46bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_49bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_51bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_52bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_53bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_55bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_56bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_57bruidsfotografie_landgoedhetroodekoper_avfotoreportages_58