S en I

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

05 jun. 2015

|

Plaats

Doorwerth

|

Locatie

Kasteel Doorwerth

Het is 5 juni 2015. Kasteel Doorwerth baadt in het zonlicht, de parasols, zonnebrand en waaiers worden uit de kast gehaald. In de vroege ochtend van deze eerste echte zomerdag van het jaar zijn bruidsfotograaf Axel en second shooter Vivian onderweg naar dit Gelderse kasteel om een prachtige bruiloft in beeld te brengen. In Hotel Klein Zwitserland, dat aan het landgoed grenst, treffen ze twee jonge mensen die zich opmaken voor de dag van hun leven. De blonde tengere bruid in een kanten meerminnenjurk met bijpassende sluier, haar lange bruidegom klassiek gekleed in jacquet. Onderaan de hoteltrap wacht de bruidegom op zijn grote liefde; de spanning is zichtbaar op zijn gezicht. Maar zodra hij zijn bruid in het oog krijgt, breekt ook bij hem de zon door.

Vader geeft zijn dochter weg, wat net zo’n intiem beeld oplevert als het onderonsje dat de moeder van de bruidegom met hem had voordat het spektakel begon. Dankzij de bruidsfotografie zijn deze speciale momenten voor altijd vastgelegd.

Tijdens de huwelijksceremonie en de daarop volgende kerkelijke inzegening zie je de concentratie en betrokkenheid op de gezichten van zowel bruidspaar als gasten. Het is een ontroerende gebeurtenis. De bruid moet dan ook meermalen een fijn wit zakdoekje tevoorschijn halen. Maar er is ook ruimte voor een lach.

De receptie is buiten. In de stralende zon worden de toasts uitgebracht en wordt de heerlijke bruidstaart aangesneden. Die momenten worden niet alleen vastgelegd door de bruidsfotografen; er is ook een live-painter aanwezig.

In de fotoshoot is zichtbaar hoezeer deze twee mensen met elkaar verbonden zijn; zo close, zo intiem en zo vol van liefde voor elkaar. Het lijkt alsof de buitenwereld even niet bestaat.

Het diner, aan een lange tafel in het prachtige kasteelpark, toont juist de verbondenheid van dit bruidspaar met hun dierbaren. Werkelijk iedereen straalt!

Deze bruiloft wordt afgesloten met een (letterlijk) spetterend feest. De bruid in een andere, maar even prachtige, jurk, met een korte sluier zodat ze ‘los kan’ op de dansvloer. Dat doet ze met haar bruidegom, het lijkt wel een professioneel danspaar. Tel daarbij op de cocktailshaker, photobooth en de waanzinnige band, en iedereen begrijpt dat het onweer aan het einde van de avond door bruidspaar én gasten als feestelijk vuurwerk wordt ervaren.
Bruidsfotografie Kasteel DoorwerthBruidsfotografieBruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_06BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_07BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_04BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_03BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_08BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_09BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_10BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_11BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_14BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_15BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_16BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_18BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_17BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_19BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_20BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_21BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_22BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_23BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_25BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_24BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_26BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_27BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_29BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_30BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_31BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_33BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_34BruidsfotografieKasteelDoorwerth_AVfotoreportages_32