Rose & Robert

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

20 sep. 2014

|

Plaats

Driebergen-Rijsenburg

|

Locatie

Kasteel Sterkenburg

Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg Robert en Rose.

Trouwen op 20 september op Kasteel Sterkenburg… Het klinkt als een droom en dat was het ook. In de ochtendzon kom ik aanlopen met mijn fotokoffer, het bruidspersoneel is bezig om het kasteel om te toveren in een waar bruidspaleis.

De bruidsjurk van bruid Rose hangt klaar in één van de kasteelkamers. Hier begint de bruidsfotografie. Ook de bruidegom Robert is bezig zich voor te bereiden in de torenkamer. De lange kasteeltrap is er klaar voor, het first look moment tussen bruid en bruidegom. It feels like magic wanneer Robert zijn Rose van de trap ziet komen.
De fotosessie rondom het kasteel verloopt vol romantiek. Tijd om te trouwen! In de boomgaard van het kasteel loopt Robert samen met zijn moeder langs alle vrienden en familie. De stoeltjes zijn versierd met jeugdfoto’s van het bruidspaar in kleine witte baroklijstjes. En daar komt de bruid aan de arm van haar vader, een emotioneel moment. Met speeches van de zus van Rose en the bestman van Robert werd het een prachtig persoonlijke ceremonie.
Het bruidspaar verlaat de trouwlocatie in een open oldtimer waardoor de daggasten de tijd hebben richting het kasteel te lopen waar Bride & Groom hen opwachten op de ophaalbrug om te toosten met champagne & cupcakes.
Het gezelschap en het bruidspaar borrelen gezellig door tot de aanvang van het diner. Na de foto’s van familie en vrienden samen met het bruidspaar, zie de flying Rose 😉 , maak ik de laatste bruidsfotografie in de avondzon.
Na de knallende start van het feest was de droom werkelijkheid geworden en liep ik voldaan over het pad met mijn fototas over mijn schouder klaar om richting huis te gaan.
bruidsfotografie Kasteel Sterkenburgbruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages02bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages03bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages05bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages06bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages07bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages09bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages10bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages11bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages12bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages13bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages14bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages16bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages17bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages18bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages19bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages20bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages21bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages22bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages23bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages24bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages25bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages26bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages29bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages30bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages31bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages32bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages33bruidsfotografie_kasteelSterkenburg_AVfotoreportages35