Lasse en Marije

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

18 jun. 2015

|

Plaats

Santpoort-Noord

|

Locatie

Landgoed Duin en Kruidberg

Je speelt in het eerste van Ajax. Maar op je trouwdag is de stoere voetballer ver te zoeken. Dan draait alles om romantiek. Ik heb het over de bruiloft van de Deen Lasse Schöne, die naar zijn Marije keek alsof hij haar voor het eerst zag.

Het is donderdag 18 juni 2015, Lasse en Marije zijn met hun twee kindertjes en entourage op Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Voor Marije begint de dag in de bruidssuite, waar zij zich met haar moeder, haar dochtertje Mila en natuurlijk haar bridesmaids voorbereidt op haar grote dag. Alle dames — gehuld in dezelfde peignoirs van gebloemde zijde; een vrolijke aanblik — nippen aan heerlijke champagne; de bruidegom en zijn ushers houden het bij een biertje. Het feest is al begonnen.

Een werkelijk fantastisch moment, ook voor een bruidsfotograaf, is het moment waarop de bruidegom, zijn vader en zijn zoontje Robin alle drie met open mond de bruid van de statige trap zien afdalen. Marije is dan ook oogverblindend in haar kanten bruidsjurk van Cymbeline met ragfijne sluier aan het kunstig opgestoken blonde haar.

De ceremonie vindt buiten plaats, aan het water, met uitzicht op het landgoed. De vele bruiloftsgasten uit binnen- en buitenland horen hoe Marjan van Ooijen er een persoonlijk verhaal van maakt en dochter Mila (7 jaar) leest de trouwakte voor.

Na het officiële gedeelte loopt het gezelschap in een feestelijke optocht achter het bruidspaar aan langs het water naar het terras waar een sweet table klaarstaat met allerlei lekkernijen: prachtige taarten, macarons, koekjes, cupcakes, fruit en sapjes. Daar wordt geproost op het geluk van het bruidspaar en gezellig geborreld.

Tijdens het diner worden de Deense tradities in ere gehouden: op de glazen tikken betekent dat bruid en bruidegom op de stoelen gaan staan en elkaar kussen; als de gasten op de vloer stampen, kruipt het bruidspaar onder de tafel door om elkaar te kussen; gaat de bruid naar de wc, dan komen alle vrouwelijke gasten naar Lasse om hem te kussen en het omgekeerde gebeurt als Lasse even weg is voor een sanitaire stop. En als het bruidspaar wordt toegesproken, houdt de stoere voetballer het niet droog.

Dan is het tijd voor een swingend feest. Lasse in smoking, Marije in een ivoorkleurige satijnen jurk van Lilian West, openen het bal onder luid applaus en vele ooh’s en aah’s. De danslessen werpen vruchten af.

Weddingplanner Astrid Blaauw mag tevreden zijn, bruidsfotografen Axel en Vivian ook. Hun bruidsreportage wordt zelfs afgedrukt in Bruid & Bruidegom magazine. Maar wat vooral zal blijven hangen is de oprechte belangstelling van Lasse en Marije voor al hun gasten en de liefdevolle aandacht voor hun kinderen en – natuurlijk – voor elkaar.

‘Happily ever after starts here’.
bruidsfotografie Duin en Kruidbergbruidsfotografie Duin en Kruidbergbruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_07bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_04bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_05bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_06bruidsfotografie Duin en Kruidbergbruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_09bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_11bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_12bruidsfotografie Duin en Kruidbergbruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_13bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_16bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_17bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_18bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_19bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_20bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_23bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_22bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_24bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_28bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_26bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_30bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_35bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_37bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_36bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_38bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_34bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_39bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_43bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_41bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_42bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_44bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_45bruidsfotografielandgoedduinenkruidberg_AVfotoreportages_46
De leveranciers werkten o.a. mee aan de bruiloft van Lasse en Marije:
Trouwjurk: Cymbeline
Trouwpak: Tom Ford
Visagie en haar bruidsgasten: Beautiful Bride Company
Trouwambtenaar: Marjan van Ooijen
Kinderopvang: La Nou Nou
Zangeres: Paula Leek
DJ: Jeroen Nieuwenhuize via Swinging
Band: Coverband The Tour
Photobooth: Fotokist
Weddingplanner: Astrid Blaauw
Weddingstyling: Much Love
Bruidstaart: Cakeworks
Kapsel Bruid: MB Creations
Visagie Bruid: Juddy Dekker
Bloemist: Bloom your Life
Videograaf: Royal Rushes