Luke en Sanne

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

23 apr. 2016

|

Plaats

Velsen-Zuid

|

Locatie

Landgoed Waterland

Bruidsfotografie Landgoed Waterland Luke en Sanne

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Het is een aaneenschakeling van bijzondere, vaak ontroerende of spectaculaire momenten. Je ziet er natuurlijk uit om door een ringetje te halen en het geluk spat er vanaf. Een dag om voor altijd vast te houden. Maar dan blijkt die bruiloft, waar je zo lang naar hebt uitgekeken, achteraf voorbijgevlogen. Daarom maken wij als bruidsfotografen zo graag een complete reportage, van de voorbereidingen zoals aankleden en visagie tot op het moment dat de laatste feestganger het licht uitdoet. Met zo’n overzichtsreportage – met Vivian als second shooter naast de Award winnende Axel − helpen we die complete sprookjesdag levend te houden. Zeker als we een album met een overzicht maken, blijven de herinneringen aan de bruiloft voor eeuwig jong.

Zo’n overzichtsreportage hebben we mogen maken voor Luke & Sanne. Een prachtig en bijzonder bruidspaar. De Nederlandse Sanne en haar Australische Luke wonen Down Under, maar kozen voor hun bruiloft het romantische Landgoed Waterland, onder de rook van Amsterdam. Op 23 april 2016, een mooie zonnige dag, was het zover.

Terwijl Vivian op het Landgoed vastlegde hoe de bruidegom in gezelschap van zijn best man en enkele goede vrienden zijn wedding vows schreef en vast letterlijk een voorproefje nam op wat die dag zou komen, bracht Axel in beeld hoe Sanne in het huis van haar oma – met wie de band zeer hecht is – een bruidskapsel en bijbehorende visagie kreeg. De mooie elegante blondine ging vervolgens met haar moeder, zus én vriendinnen naar Landgoed Waterland waar ze in haar bruidsjurk werd geholpen, om vervolgens samen met haar bridal party de eerste bubbels van de dag soldaat te maken.

De bruid werd door haar broer ‘weggegeven’ en de officiële ceremonie was intiem en persoonlijk; vooral de wedding vows waren indrukwekkend en ontroerend. Tijdens de toost en het aansnijden van de bruidstaart zagen we alleen maar heel vrolijke gezichten; geen wonder, want zowel champagne als taart waren verrukkelijk.

Het was heerlijk zonnig, dus voor de bruidsborrel ging het feestende gezelschap naar buiten. Ook de officiële fotoshoot had natuurlijk in de prachtige omgeving van het Landgoed plaats. Als afsluiting hadden Luke en Sanne gekozen voor een walking dinner, wat naadloos overging in een swingend feest dat tot ver na zonsondergang duurde. En dat door ons mocht worden vastgelegd, zodat Luke & Sanne tot in eeuwigheid hun sprookjesbruiloft levend kunnen houden.
Bruidsfotografie Landgoed WaterlandBruidsfotografie Landgoed Waterland04060708091012111314151716181920212223252627282930313233343536373839