Bruidsfotografie Oude Slot Heemstede
Bruidsfotografie op Het Oude Slot Heemstede in de herfst.

Dat het Oude Slot een mooie trouwlocatie is wisten wij al maar dat trouwen in de herfst er zo prachtig kan zijn….

De klok is één uurtje teruggezet. De dagen worden korter en de temperatuur begint te dalen. Het mooie aan deze tijd van het jaar zijn de prachtige herfstkleuren die zo geweldig tot hun rechtkomen door de laagstaande warme zon.

Als je als bruidsfotograaf onder die fantastische omstandigheden je bruidsfotografie mag doen, dan is dat alleen maar genieten.

Sabrine en Chris trouwde op zo’n mooie herfstdag op Het Oude Slot in Heemstede. Een kleine intieme dag was hun idee. De familie en vrienden verzamelden zich in de duivenpoort voor het eerste mooie moment van de dag, de bruid werd door haar vader weggegeven.
Na de persoonlijke ceremonie werd er getoost op het bruidspaar en de geproefd van de bruidstaart.

Tijd voor de fotosessie! Met een laagstaande zon die bijna onder ging hebben wij de bruidsfotografie afgesloten. Laat de Winterwedding maar komen!….
avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0030 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0031 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0032 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0033 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0034 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0035 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0036 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0037 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0038 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0039 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0040 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0041 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0042 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0043 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0044 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0045 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0046 avfotoreportages_bruidsfotografiehetoudeslot_0047