Bart en Lisette
Bruiloft Villa Clementine Purmerend

Geboren en getogen in Noord Holland was er voor Bart en Lisette maar één provincie waar ze wilden trouwen, trouwen in Noord-Holland.
Enkele jaren geleden hadden wij de bruidsfotografie verzorgt voor de zus van Lisette. Daardoor kwamen Bart en Lisette bij ons met de vraag of wij ook hun trouwfotograaf wilden zijn. Uiteraard beantwoorden wij dit met een volmondig JA…

Twee fotografen op je bruiloft

Zo vertrokken wij op een mooie dag in mei als 2 trouwfotografen van huis. Vivian ging naar de bruidegom om zijn voorbereidingen te fotograferen en ik(Axel) richting de bruid. Daar werd ik hartelijk ontvangen door de moeder van de bruid met “ha, daar is ONZE Axel”. Mijn dag kon toen al niet meer stuk. De weddingplanner Sarina van That Special Day zorgde ervoor dat het bruidspaar onbezorgd kon genieten van hun mooiste dag.
Zowel de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom verliepen ontspannen, gezellig en met een klein traantje. Vooral het moment dat de vader van de bruidegom zijn zoon een emotionele knuffel gaf, was erg waardevol om vast te leggen.

Na de First-Look vertrokken we naar een industriële fotolocatie in Alkmaar een geweldig gaaf pand waar ik wel uren zou kunnen fotograferen. Maar er moest ook nog getrouwd worden die dag dus hup de Kever in en richting Het Kerkje van Jisp. Hier stonden de familie en vrienden van het bruidspaar in afwachting waren van Bart en Lisette.

Trouwceremonie in het Kerkje van Jisp

De trouwceremonie in het Kerkje van Jisp, De Jisper Kerk, was prachtig en één van de voordelen van twee bruidsfotografen op je bruiloft is, dat twee meer zien dan één. Zo kon ik tijdens de wedding vows van achteruit de kerk een prachtige foto maken van het bruidspaar terwijl het bruidsmeisje aandachtig stond te kijken naar dit mooie moment. Vivian stond op dat moment voor in de kerk en met de focus op de emotie van het bruidspaar en de aanwezige familie en vrienden.

Bruilofstfeest bij Villa Clementine in Purmerend

Na de ceremonie was er een lange erehaag met bellenblaas en vertrok het bruidspaar met hun daggasten naar Villa Clementine in Purmerend. Hier was een gezellige borrel in de tuin van de Villa en volde er een intiem klein diner, gevolgd door een groots een geweldig feest met live band.

Tevreden vertrokken wij richting huis en konden terugkijken op een geweldige bruiloft in Villa Clementine in Purmerend.

Informeer naar jullie trouwdatum.
We laten je zo snel mogelijk weten of we nog beschikbaar zijn.

Bruiloft Villa Clementine Purmerend Bruiloft Villa Clementine Purmerend Bruiloft Villa Clementine PurmerendBruiloft Villa Clementine PurmerendBruiloft Villa Clementine Purmerend Bruiloft Villa Clementine Purmerend Bruiloft Villa Clementine Purmerend

Bruidsjurk Lisette: Bruidsmode van Os

Trouwpak Bart: Schmalz in Schagen

Weddingplanner: That Special Day

Feestlocatie: Villa Clementine