Loveshoot
Loveshoot: Een hommage aan de liefde

Vrolijk en vol energie loop ik samen met mijn bruidspaar to be door de duinen voor het fotograferen van hun Loveshoot.
De duinen, ik kom er graag. De combinatie van het heuvelachtige gebied, bos, open duin, veel water en mooie uitzichten maken het de perfecte locatie voor het fotograferen van de liefde.
Zo ook vandaag. Het is vroeg in de ochtend en door de grondmist ontstaat een clean, minimalistisch beeld met het belangrijkste ingrediënt: jullie liefde!
Loveshoot

Jullie liefde in de spotlight

Elk seizoen biedt iets moois net als het moment van de dag.Want of het nu zomer is met een kleurenexplosie, de warme tinten van het najaar, de koele kleuren in de wintermaanden of het zachte lenteachtige licht…. Al deze periodes zijn episch!
In combinatie met de twinkeling in your eyes zet ik jullie liefde om tot betoverende beelden.

Een Loveshoot als voorbereiding op je bruiloft

Voorpret is de leukste pret dus geniet volop van jullie preweddingshoot! Je hebt aandacht voor elkaar en neemt alvast een voorproefje op de bruidsfotografie van jullie bruiloftsdag. Uit de liefdesreportage kun je de foto’s gebruiken voor een save the date kaart of als hippe proostmuntjes in de Champagne, hoe tof is dat?

Toffe plekken voor een Loveshoot

Waar houden jullie van?  Het ruisen van de zee? Dan gaan we naar het strand!
Mooie zonsondergang? Dit kan bijna overal!
Ook een stoere locatie is perfect voor een loveshoot.
Of misschien wel een shoot over de grens. Supertof om jullie liefde te fotograferen waar ook ter wereld!
Hotspots genoeg!
Loveshoot Kreta

Een loveshoot, voor iedereen die er zin in heeft!

Een loveshoot is hot! Ook al heb je geen trouwplannen maak ik graag een romantische fotoshoot van jullie. Vier jullie liefde op elk moment. Bijvoorbeeld bij de formaliteit van geregistreerd partnerschap maakt een loveshoot het persoonlijk en intiemer. Of wanneer dan ook als romantisch cadeau voor de liefde van je leven. Verwen jezelf en je lief met een liefdesshoot!

It’s all about your Love!