loveshoot it’s all about your love!
Een loveshoot is hot! Steeds vaker kiezen geliefden voor zo’n fotoreportage op locatie. Want hoe leuk is het om de chemie tussen jullie in prachtige foto’s weerspiegeld te zien? Niet opgeprikt of gekunsteld, maar vrij en vrolijk, want de beelden worden in gezellige en ontspannen sfeer geschoten. Geen stress dus, maar plezier!

Zo’n loveshoot schieten we op een locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben, de stad waar jullie elkaar hebben ontmoet, de plek waar het huwelijksaanzoek plaatshad of de locatie waar jullie gaan trouwen… Dat kan dus ergens in Nederland zijn, maar we hebben ook loveshoots in Venetië, Parijs, Londen en in de heuvels van Toscane geschoten. The sky is the limit en jullie kiezen welke plek goed voelt voor jullie loveshoot.

Wij zorgen er op onze beurt voor dat jullie je goed en mooi voelen tijdens die loveshoot en dat jullie liefde voor elkaar zó in beeld wordt gebracht dat je elke dag opnieuw met veel plezier naar de foto’s zult blijven kijken.

Vaak kiezen geliefden voor een loveshoot in de voorbereiding op hun bruiloft. Je leert je bruidsfotograaf alvast kennen en dat geeft op de trouwdag zelf een extra dimensie aan de bruidsfotografie. Belangrijker is natuurlijk dat je de beelden kunt gebruiken voor jullie trouwkaart. Dan moet de loveshoot wel minimaal drie maanden voor de bruiloft zijn ingepland. De beelden van jullie loveshoot zijn trouwens op veel meer manieren rond jullie bruiloft te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan tafelkaartjes, etiketten op waterflessen, een banner, het gastenboek of het label aan een herinneringscadeautje en noem maar op. Wij werken veel samen met www.stijlvolletrouwkaarten.nl, omdat je daar fantastische ‘save the date’-kaarten kunt bestellen, maar ook trouwkaarten of een complete trouwhuisstijl.

Het beste tijdstip voor een loveshoot is tegen het einde van de dag; het mooie, warme avondlicht geeft zacht en romantisch beeld. Ben je een early bird? Zonsopkomst staat ook garant voor prachtig licht. En we hebben ongeveer een uur de tijd.

Wat trek je aan tijdens jullie loveshoot? De tijd dat iedereen in een spijkerbroek met wit t-shirt op de foto ging ligt gelukkig achter ons. Kleur mag weer. En bij ongedwongen, spontane foto’s hoort geen ‘stijve’ zakelijke kleding en ook geen avondmake-up. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat een houthakkerhemd en kaplaarzen de ideale outfit zijn voor zo’n reportage. Bij het bepalen van je kledingkeuze is het van belang dat je bedenkt wat je wilt uitstralen: Romantiek? Vrolijkheid? Bedenk dat je over een aantal jaren ook nog met plezier de beelden van jullie loveshoot wilt bekijken. En dan komt het vast goed.

Onze loveshoots kun je boeken binnen je pakket bruidsfotografie, maar je hoeft niet te gaan trouwen om te kiezen voor zo’n geweldige loveshoot. Neem vooral contact met ons op om verder te praten over alle mogelijkheden.

It’s all about your love!

loveshootloveshootloveshootloveshoot Amsterdamloveshootloveshoot_AVfotoreportages_06loveshoot herfstloveshoot Zuid-as Amsterdamloveshoot_AVfotoreportages_10loveshoot Amsterdamloveshoot_AVfotoreportages_12pre-weddingshootloveshoot_AVfotoreportages_14loveshoot Venetieloveshoot Venetieloveshoot Venetieloveshoot Venetieloveshoot Parijsloveshoot Parijsloveshoot_AVfotoreportages_21loveshoot_AVfotoreportages_22loveshoot_AVfotoreportages_40loveshoot_AVfotoreportages_23loveshoot_AVfotoreportages_24loveshoot_AVfotoreportages_25loveshoot_AVfotoreportages_26loveshoot Parijsloveshoot_AVfotoreportages_28loveshoot_AVfotoreportages_29loveshoot_AVfotoreportages_30loveshoot_AVfotoreportages_31loveshoot_AVfotoreportages_33loveshoot Londonloveshoot Londonloveshoot Londonloveshoot avondlichtloveshoot_AVfotoreportages_41loveshoot_AVfotoreportages_42loveshoot_AVfotoreportages_43loveshoot_AVfotoreportages_44loveshoot_AVfotoreportages_45loveshoot_AVfotoreportages_46loveshoot_AVfotoreportages_47loveshoot_AVfotoreportages_48loveshoot paardloveshoot paardloveshoot_AVfotoreportages_51_06B0446