a Dutch/English wedding
Trouwen in het bos, Chris en Marlouk’s liefde in beeld

Liefde is prachtig en als bruidsfotograaf is er niets mooier dan deze liefde vast te leggen op de grote dag. Chris en Marlouk kozen voor een intieme plek in het bos. Dit was de perfecte setting voor hun liefdesverhaal en het resultaat was adembenemend. In deze blogpost willen we jullie graag meenemen naar deze prachtige bos bruiloft en laten zien hoe Chris en Marlouk’s liefde in beeld is gebracht.

Trouwen bij Feel Good TentEvent

Chris en Marlouk kozen voor een romantische en ongedwongen festival bruiloft in Lage Vuursche, bij Feel Good Tent Event. Gelegen in dit prachtige bos van Landgoed Pijnenburg, was de locatie omgeven door hoge bomen waar het begin van de herfst al zichtbaar was. Dit alles creëerde een fantastische sfeer voor hun grote dag.
De trouwceremonie was op een open plek in het bos en was emotioneel en ontroerend. Met Marian van van Ooijen als Babs kan het alleen maar meer dan mooi worden en dat was het ook. Zij weet de liefde en emotie van bruidsparen in woorden te vangen en maakt er een onvergetelijke ceremonie van. Daarnaast vertelde Chris en Marlouk over hun liefde voor elkaar in de weddingvows. Dat zijn mooie momenten voor ons als bruidsfotograaf met vogels zingend en de zon die door de bomen scheen.

Een Festival bruiloft

Na de ceremonie was de borrel met een heerlijke festival vibe, lekkere hapjes en drankjes. Gasten konden na het diner een verse Italiaanse koffie laten maken door de barista van het mobiele koffiebarretje natuurlijk met een hartje in het cappuccinoschuim. Op de beats van de fantastische band danste het bruidspaar en hun avondgasten de sterren van de hemel en onder dezelfde sterren genoot iedereen van de vuurkorven en de weddingparty. Het was een perfecte weerspiegeling van Chris en Marlouk’s liefde voor elkaar. Een dag om nooit te vergeten. Het blijft bijzonder dat we deel mogen uitmaken van bruiloften zo ook van deze bruiloft bij Feel Good TentEvent.

 

Staat ook jullie droombruiloft op de planning van 2023 of 2024? Wij fotograferen het met veel liefde en enthousiasme.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.
Volg ons op Instagram of Facebook voor updates en inspiratie foto’s.
Trouwen in het bosTrouwen in het bosTrouwen in het bosFeel Good TentEventTrouwen in het bosTrouwen in het bosTrouwen in het bosTrouwen in het bos Trouwen in het bos

Secondshooter: Vivian Drenth

Trouwambtenaar: Mooijenbelofte

Trouwlocatie: Feel Good TentEvent

Videograaf: Jeroen Schrage