Dico en Ronny

Categorie

Destination weddings

|

Datum

|

Plaats

Monte Isola

|

Locatie

Lago d'iseo

Trouwen in Italië op Monte Isola, Lago d’íseo

Op de bruiloft van Dico & Ronny speelt Italië een hoofdrol en daar mag je ons altijd voor wakker maken. Zo stapten wij op het vliegtuig richting Noord-Italië  om daar hun bruidsfotografen te zijn. In een klap werden we verliefd op Castello Oldofredi op Monte Isola een prachtige plek om te trouwen. Een eilandje in het meer Lago d’íseo! Kan het nog romantischer?

Kinderen op je bruiloft

De sfeer is relaxter wanneer kinderen je bruiloft meevieren. Voor Ronny & Dico was het nog specialer want de bruidskinderen zijn hun dochters! Door het ritme van jonge kinderen kun je hilarische momenten beleven. Een ongegeneerde neus peuterende peuter bij het aansnijden van de bruidstaart, uitbundig gapen/geeuwen tijdens de Champagnetoost. Dit zijn toch echt de spontane momenten die heerlijk zijn om te fotograferen.

Vrienden en familie mee naar je buitenlandse bruiloft

Vanaf het moment dat het bruidsteam van vrienden familie, best men en bruidsmeisjes, is  gearriveerd op de trouwlocatie begint het verhaal! Zoals in het save the date boekje van het bruidspaar stond: laten we er met z’n allen een paar onvergetelijke dagen van maken met veel mooie herinneringen die we ons leven in ons hart kunnen meedragen…. De perfecte ingrediënten voor storytelling bruidsfotografie. Beleef deze bruiloft met ons mee. En….. let us tell your story. CIAO!

Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo Trouwen in Italië Lago d'iseo