Freek en Levine
Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi

Een zee van fotogenieke details komt ons tegemoet wanneer wij op een zaterdagochtend in september de mooiste trouwlocatie van Noord Spanje binnenlopen. Van sommige trouwlocaties gaat ons hart sneller kloppen. Wij bevinden ons middenin Sant Miquel de Cladells in een schitterend klooster bovenop een berg 600 meter hoog in het Guilleries-gebergte van Girona.

Trouwen in het buitenland

Na een warm welkom door het bruidspaar hebben we wat tijd om de unieke sfeer op te snuiven en de allermooiste plekjes te ontdekken van het oude klooster Monestir de Sant Salvi.

We zagen pittoreske hoekjes, verrassende doorkijkjes en trappetjes en de adembenemende uitzichten vanaf de mooiste tuinen, terrassen, bogen en pilaren.  Maar het meest indrukwekkend was de kerk als onderdeel van het klooster, dit is ook de plek waar Levine & Freek elkaar het ja-woord gaan geven. Wow!

Honden op je bruiloft

De allerleukste gast op dit feestje was niet de Best Man van de bruidegom die de dag begon met een duik in het zwembad maar deze hoofdrol was voor Marly, het hondje van het bruidspaar.

Als bruidsfotograaf heeft deze destination wedding alle ingrediënten om hier iets moois van te maken. En mooi is het geworden. Woorden schieten te kort om de reportage te omschrijven. Beleef daarom deze bruiloft in het buitenland met ons mee vanaf de preparations Bride & groom, het trouwen, de borrel, het diner (een culinaire reis met hemelse tapas gerechten), tot en met het bruiloftsfeest.

Check ook de foto’s hoe de trouwe viervoeter Marly zich vermaakt heeft op de bruiloft. Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi

Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in Spanje, Monastery de San Salvi Trouwen in SpanjeTrouwen in Spanje, Monastery de San Salvi