Mark en Marlieke

Categorie

Destination weddings

|

Datum

15 okt. 2017

|

Plaats

Lago di Braies

|

Locatie

Noord-Italie

Afterweddingshoot in Italië bij het prachtige Lago di Braies

De zon komt op, het is windstil…
Het wordt magisch in combinatie met bergen, een meer, prachtige herfstkleuren en een enthousiast bruidspaar. Het zijn de perfecte ingrediënten voor een fotoreportage. Wij zijn in de Italiaanse Dolomieten voor de afterwedding fotoshoot van Mark en zijn bruid Marlieke.

Bruidsfotografie in de bergen, de Italiaanse Dolomieten

Samen met dit bruidspaar, dat trouwde in de lente, ging ik dit najaar op reis naar hun droomlocatie Lago di Braies. Op adembenemend mooie plekken rondom dit meer fotografeerde ik de sterren van de hemel van hun liefde terwijl zij genoten van het prachtige landschap en elkaar.
Zo werd hun wens werkelijkheid en fotografeerde ik hun liefde op deze droomplek.

Trouwen in Italië

Het werd net als hun lente bruiloft een onvergetelijke ervaring.
In de Most Wonderfull time’of the year’ laten wij jullie genieten hoe mooi de liefde en hoe geweldig bruidsfotografie in Italië is. Dit samen te laten smelten met als resultaat een afterwedding fotoshoot waar je stil van wordt.

Geniet met ons mee en get lost…
Droom jij ook van ‘nog een keer jouw hippe bruidsjurk aan’ en een fotoshoot in het buitenland? Share the Love en met veel enthousiasme reizen wij als bruidsfotograaf mee naar de allermooiste plekken op aarde. Welke plek staat op jouw bucket list voor jullie destination weddingshoot.?

mark en marlieke Italie from AV Fotoreportages on Vimeo.

Trouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in ItalieTrouwen in Italie