Thomas en Marjolein

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

03 jun. 2018

|

Plaats

Camperduin

|

Locatie

de Lagune

Trouwen met je voeten in het zand

Als je van surfen houdt, je het liefste tijd doorbrengt aan zee, waar ga je dan je bruiloft vieren? Natuurlijk op het strand! Slippers, hoeden, ruige surf boarden en ‘love is everywhere’ zette de toon voor de stijl van de dag. De Bride to be en haar vriendinnen zijn creatief losgegaan met decoratie in de bijpassende vintage stijl. Met kleurrijke veldbloemen, oldschool accessoires, kokosnoten en ananassen, zorgden vooreen setting met een relaxte sfeer aan de lagune in Camperduin.

Een must have op je strandbruiloft: een trouw arch

Onder de trouw arch, op een bankje met schapenvel luisterden het bruidspaar ademloos naar hun prachtige liefdesverhaal. Een intieme ceremonie op het strand door de vader van de bruidegom. Zo heerlijk persoonlijk. Zittend op strobalen met een zeebriesje door de haren, iedereen was in de energie van het moment.

Bohemian bruiloft op het strand

Onder een blauwe lucht werd het bruiloftsfeest gevierd. De bruidstaart stond tussen talloze andere heerlijke taarten door vrienden en familie gebakken. Live muziek door vrienden, speeches,  biertjes koud in een boot, home made ice tea en andere drankjes in jars en natuurlijk heel veel strandgevoel maakte het een beachy bruiloft met een vintage touch. Zo vier je liefde op een relaxte manier!

Zeemist tijdens je strandbruiloft

Hoe cool was het dat er aan het einde van de middag een zeemist over de duinen trok. Daar hebben wij als bruidsfotograaf natuurlijk optimaal gebruik van gemaakt. We love it!

 

Are you ready for the summer? Kijk naar onze fotografie van deze beachy bruiloft met een stoer surf sfeertje…

trouwen met je voeten in het zand

trouwen met je voeten in het zand