Dennis & Marieke

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

24 apr. 2015

|

Plaats

Texel

|

Locatie

Paal 17

Een mooie lentedag om te trouwen op Texel. In Huis Duintrots staat Dennis onderaan de trap te wachten op zijn Marieke. Zodra hij zijn beeldschone bruid in de ogen kijkt maakt zijn gespannen uitdrukking plaats voor een brede lach. En haar zenuwen verdwijnen op het moment dat zij het kleurrijke bruidsboeket van haar bruidegom krijgt.

Vandaag doen we de fotoshoot voorafgaand aan de ceremonie. In een geweldige oldtimer cabrio – de kap naar beneden – rijden we over het rustieke Waddeneiland. We schieten de beelden op de mooie brede stranden, in de duinen waar van alles in bloei staat, bij de vuurtoren en het Juttersmuseum. En dan is er opeens zo’n magisch moment. Het bruidspaar staat op een duintop als er plotseling een grote groep meeuwen vanuit de duinen omhoog schiet. Een geweldig gevoel voor een bruidsfotograaf en het levert een geweldige foto op.

Niemand hoeft zich af te vragen of Dennis en Marieke gelukkig zijn met elkaar. Ook tijdens de officiële plechtigheden, de trouwceremonie, zien we constant stralende blikken. En tijdens de champagnetoast op het strand spat de verliefdheid er vanaf.

In de bekende beachclub Paal 17 wordt de overheerlijke bruidstaart aangesneden, waarna deze bruidsfotograaf het kersverse echtpaar met hun gasten veel geluk wenst. Hij neemt de boot naar het vasteland, bedenkt hoe geweldig het is bruidsfotograaf te zijn en verheugt zich al op het maken van het trouwalbum voor Dennis & Marieke.
trouwenopTexel_AVfotoreportages_21 trouwenopTexel_AVfotoreportages_02trouwenopTexel_AVfotoreportages_03trouwen op Texeltrouwen op TexeltrouwenopTexel_AVfotoreportages_06trouwenopTexel_AVfotoreportages_07trouwen op Texeltrouwen op TexeltrouwenopTexel_AVfotoreportages_10trouwenopTexel_AVfotoreportages_11trouwenopTexel_AVfotoreportages_20trouwen op TexeltrouwenopTexel_AVfotoreportages_13trouwenopTexel_AVfotoreportages_14trouwenopTexel_AVfotoreportages_15trouwenopTexel_AVfotoreportages_16trouwenopTexel_AVfotoreportages_17trouwenopTexel_AVfotoreportages_18trouwenopTexel_AVfotoreportages_19