Trouwen in Zwitserland, in Belalp
Trouwen in Zwitserland, in Belalp op 2000 meter hoogte

Vanaf de luchthaven van Geneve ben ik onderweg naar mijn bruidspaar met bestemming Belalp in Wallis.
Het is nog vroeg, de Zwitserse bergtoppen zijn gehuld in mist. Bruidsfotografie in Zwitserland, een droom voor mij als bruidsfotograaf. Ik hou van de bergen en het fotograferen van een van de mooiste momenten uit het leven van twee verliefde mensen; hun trouwdag! Een perfecte combinatie voor creatieve bruidsfotografie!

 

Langzaam aan wordt het licht. De laatste 2000meter ga ik per kabelbaan omhoog richting Hotel Hamilton Lodge bovenop de berg.

Annemieke & Arnold zijn gezellig aan het ontbijten met hun lieve familie en beste vrienden. Niet lang daarna gaan de voorbereidingen relaxed van start. Bruid & Bruidegom zijn klaar voor de intieme First Look in de Suite van het hotel.
De lucht werd geleidelijk hemelsblauw met witte wolken, tijd voor de fotoshoot in de bergen!
Gelukkig heeft mijn bruid geen sleep want overal liepen koeien en lag er dus ook veel …… Wat zijn All Stars en een hoepel om de jurk in te slaan dan ontzettend handig!

Na de fotosessie werd met enthousiasme en dwarrelende confettihartjes mijn bruidspaar ontvangen door hun gezelschap. Tijd voor elkaar en de lunch. Over een bergpad naar een wit kapelletje lopen voor het ja-woord op grote hoogte. Trouwen in Zwitserland, kan het nog romantischer?
Een prachtige ceremonie volgde, heel persoonlijk, ontroerend en met humor! Iets wat ik zo bijzonder vind aan de spontane ceremoniespreker Marielle Bouw-Koller Trouwambtenaar van Tintelend Trouwen.

Proost op de liefde en een heerlijk stukje bruidstaart  bij het kapelletje volgde tijdens de felicitaties.  Na wat originele groepsfoto’s op grote hoogte voor mijn bruid 😉 was er opfristijd voor het diner. De huwelijksdag van Annemieke & Arnold werd afgesloten met een spetterende feest.

Stiekem heeft mijn bruidspaar een jaartje salsa dansles genomen voor de openingsdans! Met een pittig rood jurkje maakte dit hun avontuur van trouwen in Zwitserland compleet en helemaal af!

Droombeelden van een droomwedding op een droomlocatie in de bergen:

trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland trouwen in Zwitserland