Maarten en Eline

Categorie

Bruidsfotografie

|

Datum

02 sep. 2016

|

Plaats

Castricum aan Zee

|

Locatie

Club Zand

Beachwedding club Zand Castricum aan zee Maarten & Eline

Hoeveel lef moet je hebben als je kiest voor een bruiloft op een Nederlands strand in september? Maarten & Eline vertrouwden erop dat het goed zou komen, zoals ze ook alle vertrouwen hebben in elkaar en in een toekomst samen. En daarom ging bruidsfotograaf Axel op vrijdag 2 september 2016 naar Club Zand in Castricum aan Zee om deze zo belangrijke dag voor dit prachtige stel in beelden vast te leggen.

Het contact met Maarten en Eline was gelegd op de Love & Marriage Beurs, waar wij elk jaar met AV fotoreportages aanwezig zijn om aanstaande bruidsparen kennis te laten maken met onze unieke bruidsfotografie en loveshoots.

De sfeer waarvoor marinier Maarten en styliste/designer Eline hadden gekozen was een perfecte combinatie van hen beiden: stoer en lieflijk tegelijk. Dat kwam overal in terug: in de locatie, de styling, de kleuren, de auto, de bloemen en de bruidstaart.

De dag zelf begon in Purmerend, waar de toch al mooie Eline in haar ouderlijk huis tot een stralende en sprankelende bruid werd getransformeerd. Daar haalde bruidegom Maarten haar op in een wel heel speciale trouwauto: een VW-bus in de kleur van de zee. De stoere marinier hield het bij de first look niet droog.

Op naar de duinen bij Castricum voor de fotoshoot, waar alle zenuwen als sneeuw voor de zon waren verdwenen. Volkomen ontspannen, genietend van het moment en van elkaar. Dat levert mooie foto’s op.

En toen werd het tijd voor de ceremonie. Op naar het strand. Daar, onder een stoer baldakijn, gaven bruid en bruidegom elkaar het ja-woord. Het was een ontroerend moment. Maar nadat de officiële plechtigheid achter de rug was, werd het een en al gezelligheid: van toost en taart via BBQ tot en met het swingende feest.

Ik twijfel er niet aan of de huwelijksreis naar Thailand is net zo mooi geweest als deze beachwedding, die helemaal in het teken stond van het motto van dit prachtige paar: ‘as the ocean has no end so does my love for you…’
BeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachweddingBeachwedding