bruidsfotografie slideshow 2018
Slideshow bruidsfotografie

Wát een feest was het TROUWSEIZOEN 2018 en wat was het te gek om van al de bruidsparen hun liefde op beeld te vangen.

De zon scheen, de hele zomer door en niet alleen in Nederland. In juni stapte Axel op het vliegtuig naar De Seychellen voor een afterweddingshoot met een gouden randje want onlangs werd een foto uit deze reportage bekroond met een bruidsfotoaward. Het was niet de enige prijs in 2018. Naast de 4e plek in de top 10 van de Masters of Wedding Photography werden wij met maar liefst 3 foto’s genomineerd voor de bruidsfotoaward 2018! Internationaal 3 Fearless Awards en 8 ISPWP bekroonde foto’s. en als klap op de vuurpijl een 2e plaats bij mywed! Het blijft bijzonder om zo gewaardeerd te worden en niet alleen door het winnen van awards maar ook zeker door onze lieve bruidsparen van 2018.

Op veel hotspots als trouwlocatie het afgelopen jaar in Italië, op Ibiza tot de waddeneilanden en alles er tussenin hebben wij geknald als bruidsfotograaf.

Van poëtische fotografie met een minimalistische, pure sfeer door eenvoud de liefde koesteren een decor van zeemist aan de kust tot foto’s met dramatische bruisende kleuren die de liefde vangen in de warme middagzon. Wij hebben het mogen vastleggen dit jaar en wat zijn wij daar blij mee.

We gaan voor weer een gouden jaar vol met de mooiste bruidsfotografie in 2019.

Ervaar de magie, proef de liefde en ontdek de pareltjes van onze bruidsfotografie. Ga mee met ons op reis in de weddingslideshow, the best of 2018.

remember…

I’ts all about your love