genomineerd bruidsfoto award 2019
Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019

Het is feest bij AV fotoreportages: de champagnekurken knallen en de taartjes zijn al op, want wij zijn maar liefst 2 x genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019! Wat zijn we blij en trots dat we dit jaar voor de 11de keer op rij zijn genomineerd voor deze prestigieuze Award!

Toch is het iedere keer weer bijzonder en spannend. Dit keer heeft de jury deze 2 fantastische foto’s in de categorieën Ceremonie en Family & Friends genomineerd.

Stemmen op de Bruidsfoto Award

Zijn deze foto’s ook jouw favoriet? Stem op www.bfa.nl op onze foto’s en maak kans op mooie prijzen. Er zijn 10 categorieën en bij elke categorie moet je 2 foto’s selecteren. Stemmen kan tot 4 mei 2019. Eind mei worden de winnaars van de Bruidsfoto Award 2019 bekendgemaakt. Wij zijn super blij met jullie stem….

Genomineerd Bruidsfoto Award 2019 categorie Family & Friends:
Als je van surfen houdt, je het liefste tijd doorbrengt aan zee, waar ga je dan je bruiloft vieren? Natuurlijk op het strand! Slippers, hoeden, ruige surf boys en je beste vrienden om je heen. Geweldig moment, geweldige sfeer, geweldige foto. Wil je meer zien van deze trouwerij klik dan HIER

KLIK HIER OM OP DE FOTO’S TE STEMMEN

bruidsfoto award

Genomineerd Bruidsfoto Award 2019 categorie ceremonie:

En dan deze: Je ziet het, je voelt het, je fotografeert het.
Het licht, de spanning van het moment dat je samen met je vader en je bruidsmeisjes de mooie statige trap van Landgoed Duin en Kruidberg afloopt. Op weg naar de ceremonie waar je aanstaande staat te wachten voor “the first look”. De combinatie is bijna magisch en dit alles komt samen in deze classic foto.  De foto is gemak op de huwelijksdag van Ola & Nadia.

bruidsfoto award