Ella & Shai
Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth

Welkom bij de betoverende trouwerij van Ella en Shai en hun 2 zoontjes! Deze onvergetelijke Joodse ceremonie vond plaats op een prachtige nazomerdag in september op Kasteel Hoogenweerth. Dit kasteel met historische charme was de perfecte locatie voor deze bijzondere liefdesverklaring. De Joodse ceremonie in de prachtige tuin van het kasteel aan de Maas was een uiting van de intense liefde en verbondenheid tussen Ella en Shai en hun 2 jongens. Het bruidspaar ondertekende eerst een traditioneel Joods huwelijkscontract, de ketoeba, in de bruidssuite van het Kasteel waarna de ceremonie in de tuin plaats vond.

Ceremonie onder de choepa

De bruidegom wordt door zijn 2 broers en de bruid door haar vader en moeder naar de choepa gebracht. Bij de trouwceremonie was de bloemendecoratie adembenemend en verhoogde de romantische sfeer significant.
Tijdens de ceremonie zegent Rabbijn Soetendorp een beker wijn waar naaste familieleden het bruidspaar van laten drinken. Vervolgens schuift Shai de trouwring aan de wijsvinger van zijn bruid en ‘ontsluiert’ haar. Daarna wordt de eerder ondertekende ketoeba (trouwakte) voorgelezen en worden zeven zegeningen uitgesproken. Aan het einde van de Joodse ceremonie stapt bruidegom op het wijnglas om het te breken, waarna iedereen als uit één mond Mazzeltov! roept.

Trouwen op Kasteel Hoogenweerth

Het bruiloftsdiner was een overweldigende verwennerij voor de smaakpapillen met het Kasteel als sfeervolle achtergrond. Naast het overheerlijke menu werd iedereen getrakteerd op hartverwarmende speeches. Het liedje van het zoontje raakte niet alleen het hart van het bruidspaar, maar ook dat van alle gasten die aanwezig waren. Het maakte het moment onvergetelijk en zorgde voor een ontroerende sfeer.
Ella en Shai’s Joodse trouwerij op Kasteel Hoogenweerth was een dag om nooit te vergeten. De liefde tussen hen was overduidelijk en de tradities en rituelen die ze volgden, benadrukten dit op een indrukwekkende manier.

Hier zijn enkele van mijn favoriete foto’s als trouwfotograaf  bij deze Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth.
Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Joodse bruiloft op Kasteel HoogenweerthJoodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Joodse bruiloft op Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel HoogenweerthTrouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel HoogenweerthTrouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel HoogenweerthTrouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth Trouwfotograaf Kasteel Hoogenweerth

 

Wil je nog een trouwerij zijn die we op Kasteel Hoogenweerth hebben gefotografeerd KLIK dan hier

We hopen dat deze lijst bruidsparen helpt bij het organiseren van hun eigen bijzondere trouwdag en dat ze net zo’n onvergetelijke ervaring zullen hebben als Ella en Shai.

Locatie: Kasteel Hoogenweerth

Styling: Happy Day Weddings en Events

Haar en Make-up bruid: Bart Brom

Bruidstaart: Garden of Sweets

Band: The Tour