Martijn en Anne-Sophie
Kinderen op je bruiloft

Het is een mooie voorjaarsdag als ik aankom in Rotterdam bij het statige appartement van mijn bruidspaar van vandaag: Martijn & Anne-Sophie. Binnengekomen zie ik hun dochtertje vrolijk rondstappen met een dikke luier, haar broer een filmpje kijken…
Met andere woorden zo’n heerlijk huiselijk tafereel op zo’n speciale dag. De dag dat papa en mama gaan trouwen.
Er waren meer kids van de partij. Allemaal in bruidskleding met witte Nike sneakers aan (heel tof!) beleefden zij het moment mee dat Martijn zijn oogverblindende bruid zag.

Trouwen bij Dudok in het Park, een ideale trouwlocatie

Op pad naar villa Dudok in het Park voor Martijn en Anne-Sophie hun fotoshoot . Ook trouwen zij in deze prachtige villa in de groene ambiance van het park aan de voet van de Euromast.
Na de intieme ceremonie proostten zij op de liefde samen met hun lieve vrienden en familie en borrelde gezellig tot het tijd was voor het diner.

Speeches op je bruiloft

De dinergasten stonden klaar om plaats te nemen aan de prachtig versierde tafels. De sfeer was ontspannen en het diner werd rijkelijk voorzien met speeches van ouders, familie en vrienden. Zo werd het bruiloftsdiner heel persoonlijk. Vanuit deze heerlijke relaxte sfeer wist ik te vangen wat je voor altijd wil bewaren in je hart. Onopvallend de mooie emoties en spontane momenten fotograferen van de speeches, het bruidspaar en alle lieve mensen om hen heen.

Ben je benieuwd naar tips van bruidsparen voor het plannen van een bruiloft? Bekijk dan hier alle tips

‘Happily ever after starts here for Martijn & Anne-Sophie’.
kinderen op je bruiloft first look kinderen op je bruiloft Trouwen bij Dudok In Het Park Trouwen bij Dudok In Het Park Trouwen bij Dudok In Het Park Trouwen bij Dudok In Het Park Trouwen bij Dudok In Het Park Trouwen bij Dudok In Het Park  Trouwen bij Dudok In Het Park Trouwen bij Dudok In Het Park kinderen op je bruiloft Trouwen bij Dudok In Het Park kinderen op je bruiloft speeches op je bruiloft