Tim en Yvette
Trouwfotograaf Italie

Tim en Yvette hadden al zo lang gedroomd van trouwen in Toscane, dus toen ze eindelijk dat prachtige kasteeltje vonden om te trouwen in Toscane, wisten ze dat dit de perfecte locatie was. Castello di Santa Maria Novella een 1000 jaar oud kasteel dat staat op het hoogste punt tussen Florence en Siena. Ze besloten om het huwelijk te vieren tijdens een weddingweekend in Toscane, zodat ze konden genieten van de prachtige omgeving samen met al hun vrienden en familie.

Het weekend begon op vrijdag, waarbij iedereen informeel werd ontvangen en genoten van de prachtige locatie. Vanaf de toren bovenop het kasteel was iedereen overdonderd van het adembenemende uitzicht over het Toscaanse landschap. Terwijl de zon langzaam onderging vloeide de Italiaanse wijn rijkelijk en ging de pizzaparty van start.

Weddingweekend in Toscane

Het wedding gezelschap werd wakker met de zon hoog aan de hemel. Het kasteeltje was versierd met bloemen en kaarsen, wat een superromantische sfeer creëerde. Na het ontbijt was erbij het zwembad een gezellige poolparty. Hierna vertrok de bruid samen met haar bruidsmeisjes om zich klaar te maken voor het belangrijkste moment, de trouwceremonie. De bruidegom vertrok wat later met zijn beste vrienden om onder het genot van een “drankje” zijn trouwpak aan te doen.

Yvette arriveerde bij de ceremonie in een prachtige trouwjurk, vergezeld door haar vader. Ze zag er adembenemend uit terwijl ze over het pad van het kasteel liep en Tim stond te wachten bij ceremonie setting, zichtbaar emotioneel toen hij zijn toekomstige vrouw zag.

De ceremonie zelf was mooi en emotioneel, met een persoonlijke touch . De mooie muziek en wedding vows  maakte het plaatje compleet. Daarna genoten de gasten van een heerlijke Italiaanse borrel op het terras van het kasteel, met uitzicht op de glooiende Toscaanse heuvels. De gasten aten heerlijke Italiaanse hapjes en dronken lekkere wijn terwijl ze de omgeving bewonderden.

Trouwen in Toscane

De dinertafel was prachtig gestyled door het team van Roos, de weddingplanner van trouwen in Toscane. Terwijl het bruidspaar genoot van het diner op de binnenplaats van het kasteel werden tussendoor wat traantjes weggepinkt bij de speeches.

Als klap op de vuurpijl was er een geweldig bruiloftsfeest met een liveband. Iedereen had ontzettend veel plezier en het was duidelijk dat Tim en Yvette enorm genoten van hun speciale dag.

Het weddingweekend eindigde op zondag na een uitgebreide brunch voor iedereen. Met Bloody Mary’s voor wie daar behoefte aan had.😉Ontroerd namen Tim en Yvette afscheid van hun familie en vrienden. Met een enorme glimlach kijken ze terug op hun Italiaanse bruiloft in Toscane.

Het was geweldig om als trouwfotograaf in Italie het huwelijk te hebben gefotografeerd.
trouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italietrouwfotograaf Italie